F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir. En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites
Jeg serverede ovnstegte kartofler til, som også smagte godt med dressingen. Lækker sommerlig mad med en kraftig creme fraiche dressing i stedet for sauce
Lige pludseligt hoppede min kæreste op og ned med armene i vejret. Men nu havde det jo regnet meget den sidste tid, så selv om det burde være for tidligt at finde kantareller nu, så viste en lille tur i skoven, at al den regn var god for noget
Hvis dine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere medkogte kartofler og andre kogte eller dampede grøntsager – gerne med bid i – og lidt surt, f
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
Jeg er tosset medkantarellerog spiser dem næsten dagligt, mens de er her. Ristet på panden med lidt hvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde
Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
Mørbradbøffermed dijonsennep i fad. Hæld sovsen over mørbradbøfferne. Krydr kødet med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad, overdæk med stanniol, så kødet holder sig varmt
S. o. m. j. e. g. h. a. r. s. k. v. t. l. i. d. p. å. b. n. ,. æ. f. y. u. D. C. R. ø. ). V. O. 3. 5. 0. N. M. E. I. c. (. 2. 1. 4. -. ½. 8. %. A. L. B. K. H. J. . P. 9. é. T. ) g
Rens kantarellerne smid dem på en varm pande med olie og fint hakket chili. Jeg stegte dem helt enkelt i lidt oliven olie, med flagesalt og lidt hjemmedyrket hakket chili
Mellemste datter og hendes søde kæreste kommer og spiser aftensmad sammen med os. Nogle dage laver vi maden i fællesskab og hygger os, andre gange er det bare hurtig mad serveret i en travl hverdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.