Anyhow blev jeg fristet af denne varmende og ekstremt mættende ret, fyldt med velsmag. Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød
S. å. d. a. n. e. s. ø. g. r. t. u. f. i. ,. m. k. o. v. p. l. A. -. b. æ. h. B. (. ). j. ". T. 6. 1. 2. 5. 0. c. P. 7. é. /. 3. 8. %. E. K. y. L. R. '. V. C. H. F. ü. I. J
jeg kan stadig ikke helt tænke på det, og slet ikke tænke på konsekvenserne af de to diagnoser – det er så uoverskueligt for mig hvis Manfred, med hans sygehistorie, skal igennem et ulideligt forløb
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Normalt bliver gryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest bliver gryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-ret og egentlig ender de jo så med at smage meget éns
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Lad det stå lidt og tilsæt kokosmælk og til sidst grøntsager. Mens maden koger lidt sammen kan man tilberede blomkålsris eller mos og servere med cashewnødder på toppen
At I så må nøjes med disse fotos af ganske enkelt elendig kvalitet, skyldes dårligt lys, og at jeg ikke bruger fancy fotoudstyr (oftest bare min mobiltelefon)
Læg de andre ingredienser lagvis på og slut afmed smørklatter på toppen. Det resulterede i denne ret tilberedt i folie med nye kartofler til og kæresten var vildt begejstret
Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.