For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Derudover skal man holde igen medsaltedeog ristede nødder. Ny forskning viser endda også, at skrællen på mandlerne, kan være med til at sætte vores forbrænding i gang
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltedemandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.