H. e. l. o. g. i. r. s. S. å. d. b. v. t. f. a. w. k. n. J. h. æ. j. u. p. ,. y. m. A. ø. M. I. c. D. K. 6. 0. W. 8. 2. E. Æ. F. 1. 3. (. -. ). 5. /. N. T. P. L. 4. V. é
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Disse macarons er måske noget af det lækreste jeg nogensinde har bagt. I weekenden fik jeg endelig tid til at teste den lækre macaron bagemåtte som KicthenOne har været så søde at sende
De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags. Kombinationen af lakrids og karamel er virkelig lækker og passer godt til den mandelsøde macaron
Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart
Det er alt alt for lang tid siden sidst jeg har lavet en omgang macarons, men nu skulle det være. Opskriften var en succes og selvom det tog lidt tid, så var det klart “besværet” værd… Disse macarons er nemlig lavet på en italiensk marengs, så man skal have gang i en gryde og et sukkertermometer, men resultatet taler for sig selv og smagen er helt i top
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.