Mad fra Libanon.
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dåse foul, den libanesiske eller palæstinesiske udgave (halv kikærter, halv hestebønner) -fås hos samtlige grønthandlere
  • 1 mellemstort fed hvidløg
  • saften fra en halv citron
  • en god sjat god olivenolie (måske 2-3 spsk.)
  • 1 tsk salt
  • 1 lille håndfuld hakket bredbladet persille
  • 1 tomat i små tern
  • 1 forårsløg finthakket
  • en stilk pebermynte hakket
  •  
  • Ris
  • 4-5 kartofler skåret i skiver og saltet
  • 1 aubergine skåret i 1-1,5cm runde skiver og saltet
  • olie til friturestegning
  • 1 hel kogt kylling
  • 500 g basmati ris
  • 1 liter kyllingefond
  • 1 magi tern (kylling)
  • salt og peber
  • 1 hel laks
  • 2 spsk blødt smør
  • en stor håndfuld hakket frisk koriander
  • 1 hakket rød chili (efter smag)
  • hvidløg en masse, afhængig af fiskens størrelse, men vil sige sige 5 store fed (presset)
  • salt og peber
  • 1 økologisk citron skåret i tynde skiver.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.