Der er da ikke noget mere lækkert end lidt lækkert tilbehørtilmaden. Har du en stavblender, foodprocesser, blender eller et eller andet som kan hakke eller blende, så kan du lyn hurtigtbikse de sundeste dip sammen
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. å. r. v. t. a. g. e. f. k. s. B. o. n. b. l. d. z. h. m. y. P. ø. ,. u. p. æ. A. j. c. 1. 5. 3. 2. /. 0. -. S. R. F. T. 7
Se også mittidligereindlæg, hvor jeg kommer med generelle råd til, hvordan du sparer penge påmad. (Havregrynene spisesmediskoldt vand på – men du kan naturligvis bruge dinfavorit plantemælk i stedet for)
Dampede grønne asparges med pandestegt laks og sauce hollandaise( er ikkesærligfedtfattig) Laura fik pure af grønne asparges med pandestegt laks og sauce mousseline, nøj hvor hun nød det
Jeg har bagt utallige rundstykker til gæsterne – jeg leger lidtmed faconerne og farverne påbirkesdrysset – firkantede rundstykker med sorte birkes, trekantede rundstykker medhvidebirkes og så videre for ikke at gå ud af mit gode skind af kedsomhed over at bage det samme igen og igeni så store mængder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.