på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Læg en frikadelle størrelse fars på og bred den ud med en våd dejskraber, (Se billede). Så sørg for at lave dine farserede porrer med lidt mindre fars, end jeg gjorde
Jeg fyldte mine burgere med bøffer af hakket oksekød, salat, agurk, bacon, cheddarost og et spejlæg. jeg smurte bollerne med den hjemmelavede hvidløgsmayo
Dampede grønne asparges med pandestegt laks og sauce hollandaise( er ikke særlig fedtfattig) Laura fik pure af grønne asparges med pandestegt laks og sauce mousseline, nøj hvor hun nød det
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for der kommer lidt af hvert her hen over sommeren
Okay, måske ikke helt, men menuen i går aftes var todækkere med krydret kødfars, tomater og ost. Men opskriften har fulgt mig siden, og er et hit hver gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.