150 g
skyr, blandet med 100 g fløde og toppet med lidt bær og nødder
Æggelatte
Hørfrøbrød med nøddecreme
150 g
hytteost, blandet med 100 g flødeskum og toppet med mandler og bær
Rester fra aftensmaden dagen før
Tun rørt med mayo med grønt til
Salat med skinkestrimler, cremefraiche dressing og toppet med peanuts (varierer gerne den med forskellige typer kød)
Skinkesalalt lavet af 100 g skinkestrimer, 30 – 40 g mayo og et charlotteløg. Hakket fint i minihakkeren og serveret til eksempelvis græskarbrød, hjertesalat eller peberfrugt som brød.
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Så ja nu får i opskrifter på det hele. kommer lidt an på din ovn. Bland mel, salt, chilipuler og øl (danskvand) massen må ikke være for tynd da det så ikke hænger fast på løgene
Min kærlighed til meximad er dog sat lidt på standby efter jeg er startet diæt, da det unægteligt er lidt kedeligt kun at spise salat mens andre guffer tacoskaller, ost og guacamole i sig
Se også mit tidligere indlæg, hvor jeg kommer med generelle råd til, hvordan du sparer penge påmad. Hvis man ikke er vant til at spise vegansk, tror man måske, at man som veganer skal huske at spise meget varieret, at man skal være særligt opmærksom på aminosyrer, og at man skal spise kilovis af grønkål og broccoli for at få kalcium nok
Rist pinjekernerne på en tør pande til de får en smule farve. I mens koger pastaen på livet løs. Madpå 10 minutter. 5minutter. 5minutter. 25 g friskrevet parmesan. 50 g pinjekerner. 25 g friskrevet parmesan. 50 g pinjekerner
Min mad. Laura's mad. Sådan så vores aftensmad ud i aftes. 1,5 pasteuriseret æggeblomme. Laura er ikke den nemmeste baby for tiden, så jeg har ikke haft meget tid til at opdatere bloggen
Det er den solbærkage, der også er opskrift på i Magasinet Hebes store sommernummer. Mad i juli. Jeg har bagt utallige rundstykker til gæsterne – jeg leger lidt med faconerne og farverne på birkesdrysset – firkantede rundstykker med sorte birkes, trekantede rundstykker med hvide birkes og så videre for ikke at gå ud af mit gode skind af kedsomhed over at bage det samme igen og igen i så store mængder
Fordel kødet på brødet og kom en skive brød over igen. Herpå anbringes tomatskiverne,. Og denne ret fik jeg allerførste gang til min egen efterkonfirmation for 25. Anbring 9 stykker toastbrød på en bageplade med bagepapir
Opskriften på parmasancremen var også dejlig enkel. Madplanen dikterede bagte rødbeder med parmasancreme og dertilhørende fiskefrikadeller, salat og hvidløgsbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.