Pisk æggeblommen over en varm kogeplade til den begynder at tykne,kom citronsaften i, tag gryden af varmen og pisk herefter det afklarede smør i, saucen må ikke blive for varm, kom vandet i, og smag tilmed salt og peber
Pisk æggeblommen over en varm kogeplade til den begynder at tykne,kom citronsaften i, tag gryden af varmen og pisk herefter det afklarede smør i, saucen må ikke blive for varm, kom vandet i, og smag tilmed salt og peber
Riv parmesan og blend med basilikum, pinjekerner, olie og hvidløg til det bliver en glat masse. Du skal ikke være forsigtig, men bare trykke lidt til så broccolien går en smule i stykker, så retten changere i forskellige grønne nuancer
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. Lækker aftensmad, som så mange gange før og laks og pasta bliver man bare aldrig træt af - i hvert fald ikke herhjemme
Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Men bare rolig – jeg har også nogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Smag tilmed salt og peber. Rør rundt i et par minutter før pastaen tilsættes. – Nej. Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat
Start med at sæt vand over at koge til pasta. Kom pesto ned til kyllingen og rør det sammen. Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater
Forberedelser inden vi begynder at lave mad. e) Sæt vand over til pastaen. a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.