Kødet tilsættes og når det er brunt tilsættes resten af ingredienserne. Madpandekager ca. Pisk dejen mens mælken tilsættes lidt af gangen til dejen er jævn og har den rette konsistens
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Billederne af dette var alt for dårlige så dem må I desværre tænke jer til. Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Pisk dejen mens mælken tilsættes lidt af gangen til dejen er jævn og har den rette konsistens. Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
På hvide tirsdag, som pandekagedagen hedder, skulle man opbruge mælk, æg og lignende produkter, der ikke kunne holde sig til efter fasten, og en af retterne, man lavede af det, var pandekager
)Iaften smurte jeg en hjemmelavet dressing på pandekagen, og kom lidt friske lækre grønsager på (Salat, agurk og rød peberfrugt), krydret oksekød (salt, peber, paprika, hvidløg, karry) og så liiiige et par klatter dressing mere og så smækkede jeg den anden halvdel af pandekagen ovenpå
Her er min favoritopskrift - perfekt til den hurtige aftensmad, lune morgenmad eller lækre frokost. Grove madpandekager eller wraps kan bruges til alle måltider
Madpandekager (10 små). Madpandekager (10 små). Jeg laver ret meget mad i "frihånd", og denne gang har jeg noteret, hvad jeg har brugt, så jeg kan dele med jer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.