Madplan uge 18 - Italien
En verden af smag!
En verden af smag!
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dag med fisk og mindst 1 kød-fri dag. Maden
  • Lav en salat
  • af snittet krølsalat, 100 g. asparges i snitter, 2 fintsnittede forårsløg, 2
  • tomater i tern og 100 g. champignon i skiver. Brug olivenolie og citronsaft som
  • dressing.
  • 200 g.
  • hakket oksekød
  • 50 g. bacon
  • i tern
  • 70 g. røget
  • skinke (strimler eller skiver)
  • 175 g.
  • parmesan (køb et helt stykke og gem det i køleskabet)
  • 250 g.
  • hytteost
  • 125 g. frisk
  • mozzarella, gerne light
  • 10 g. smør
  • (eller flydende margarine)
  • 500 g.
  • asparges
  • 200 g.
  • champignon
  • karton/glas pastasauce (á 400 gram)
  • 1 glas pesto
  • med basilikum
  • 120 g.
  • spaghetti, gerne fuldkorn
  • 120 g.
  • aborioris
  • 100 g.
  • suppehorn eller andre små pastaformer, gerne fuldkorn
  • 100 g.
  • lasagneplader, gerne fuldkorn
  • 1 lille dåse
  • koncentreret tomatpure (70 g.)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.