Madplan uge 19 - Årstidens grøntsager
En verden af smag!
En verden af smag!
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dag med fisk og mindst 1 kød-fri dag. Maden
  • 1/4 spidskål, som du snitter fint. Bland med 125 g. asparges i
  • 3 cm lange
  • ½ bdt. grofthakket koriander og 1 avocado i tern. Vend i en dressing
  • æbleeddike
  • 200 g.
  • hakket svinekød
  • 200 g.
  • skinkestrimler, gerne røgede
  • 125 g. røget
  • hellefisk
  • 1 pose revet
  • ost
  • 800 g. nye
  • kartofler
  • 3 stor eller
  • 6 mindre gulerødder
  • 1 stor eller
  • 2 små avocadoer
  • 175 g.
  • hvedemel
  • 2 spsk Flydende
  • margarine (eller smør)
  • 3 terninger
  • hønsebouillon

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.