Så skal jeg da lige love for at Aalborg kom på det gastronomiske landkort. Denne kombi fungerer vildt godt og får en ud på en gastronomisk oplevelse man ikke er vant til
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens versionnaturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her iAalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Tilsæt da rom/romessensindtil det har den passende smag. Jeg kan desværre ikke deltage ret ofte efter jeg flyttet tilAalborg, men jeg prøver at tage derhen så ofte jeg nu kan
Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele påTwitter(Åbneri et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbneri et nyt vindue)
Tag løgringene op, læg dem på fedtsugende papir og server straks. Så kom der gang ifritøsenigen. Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele påTwitter(Åbneri et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbneri et nyt vindue)
Ja, det er måske lidttidligtpå sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug
Her får I vores opskriftpå lækre græske frikadeller. Det er jo ingenhemmelighed at vi her ifamilien elsker frikadeller, og denne opskrift er bare så god
Der er noget nærmest magisk over den kombinationlige meget hvilken måde det bliver lavet på. De er perfekt til både brunch og frokost, og kan krydres præcis som man bedst kan li´det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.