Start med at piske æg og sukker luftig i ca. Opvarm derefter fløden og hæld den over chokoladen. (Pas på med at piske for længe, da cremen risikerer at skille
Colorado Kate har medbragt sin Magiske Marinade. En lang dag med at drive kvæget - en frygtindgydende, bissende flok Dexter No-horns - igennem det ubønhørlige, solsvedne landskab er til ende
Hvis du drysser med flormelis, smelter flormelis'en selv, lige der hvor æblerne er. Altså ikke Magisk, som i at den kan trylle sig selv frem, ud af den blå luft
kommes i en skål og overhældesmed vand. Dette kan gøres med alle slags gryn, og du behøver ikke at koge dem til grød næste dag – de kan sagtens spises direkte fra køleskabet med fx sojayoghurt og frugt, eller med plantemælk
Og for at gøre tingene mindst muligt logisk, så starter jeg med … Slutningen. Efter introduktionen til vores tur til Umbrien, så er det nu tid til lidt mere derfra
Der er altså et eller andet med min hjerne og et mix af en masse aromatiske krydderier. Kom så kokosolie i og kog dadlerne møre (bruger du friske dadler er det ikke nødvendigt med så lang kogetid, da koger du dem bare op og lader dem simre et par minutter med kokosolien)
Trangen til et knasende sprødt knækbrød med bid i overvælder mig tit. Disse passer perfekt på ostebordet, er superlækre med forskellige dips og patéer til frokost, ret gode på morgenbordet som alternativ til de "tomme" hvide boller og så er de faktisk fantastiske som pause-snack
Men så det heldigt jeg kan sidde indedøre med dynen og bande af den f**p*ede l**te computer, som hele tiden lukker ned, når den bliver en smule anstreng
Men så det heldigt jeg kan sidde indedøre med dynen og bande af den f**p*ede l**te computer, som hele tiden lukker ned, når den bliver en smule anstreng
Du vil bare træde ind i det nye år med god samvittighed over at du har vist overskud til at forberede et ordentligt hang over måltid kontra den mega-salt-fedt-sukker-fyldte junk food det tit ender med
Den ene dag i vores tid i Umbrien lavede vi spaghetti vongole af de lækreste små muslinger. Den ubetinget største portion spaghetti vongole jeg nogensinde har lavet
Tag skålen med dejen ud af køleskabet. Lækre meget nemme at lave, "over night boller". Sæt bollerne ved hjælp af to spiseskeer på en bageplade med bagepapir på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.