Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Det blev ikke helt så overflødighedshorn agtigt som det skulle have været og jeg havde af den grund også lidt problemer med at få det til at stå selv, derfor koppen bagtil
De er rigtig gode og kan laves i mange variationer. Flæk den og fjern kernerne så de ikke er så våde. Riv dem fint, kom dem i et klæde og tryk alt væden ud af dem
Aftensmaden i dag en mexicansk burger med salsa og nachos i. Det skulle gå lidt stærkt i dag og så blev jeg overmandet af en pakke crispy kyllingeburger da jeg var et smut i Rema, og de kunne da godt spises men næste gang bliver det bestemt med en hjemmelavet kyllingeburger i
Sæsonen for æbler (æblekage) og andet lækker frugt, varme krydderier, kål og min ultimative favorit. Og så er det den tid, hvor det snart er okay at spise risengrød hver uge – jep kæmpe risengrødsfan her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.