Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Smag retten til med salt og peber og vend tilsidst bacon, purløg og makaroni i ostesaucen. Desuden har vi stort set også samme smag i mad, så med en ny pasta-kogebog i huset var der ikke langt fra thoughts to action
En anden – måske lidt bedre – måde at lave tomatsauce. Drys rigelig med parmasanost over sammen med et stænk god olivenolie over og spis med rødvin til 2 pers
Jeg ved godt, at manden hverken er vild medtomatsauce og bestemt heller ikke selleri, men så snart der bare bliver tilsat lidt fløde, så skal det nok komme ned
Smag til med balsamico. Server med kogt pasta og et drys hakket basilikum. Pasta med Kødboller og Tomatsauce til 2 personer. Ælt kødet med salt, peber og parmesan og form 16-20 små kødboller
Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød. Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen
Jeg er i sær glad for det faktum, at jeg ikke skulle forlade hjemmet og skaffe ingredienser, da jeg havde det hele i skabene (åh ja, køkkenskabet er stadig fyldt med kikærter på dåse
Læg pastaen i et stor fad og fordel tomatsaucen og kødboller over - pynt med frisk basilikum. 1/2 dl mælkSalt og peber mel til at rulle bollerne i Tomatsauce
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.