Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Rugbrødet er nemlig bagt med surdej på den gammeldags måde, og det kan nemt smages. Opskriften er min mors, og jeg har heldigvis fået lov at dele den med jer
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødtrugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Men næsten mindst lige så vigtig som opskrifterne i bogen, og nok med længere levetid end de konkrete opskrifter, så indeholder bogen også præcise og lødige kapitler om olier og eddiker, hvor der både gennemgåes typer, smage, tilblivelsesmetoder, og anvendelsesmuligheder, om ‘vådt, blødt og sprødt’, hvor der gives nogle grundopskrifter på dressinger, dyppelse og sprødt drys
- og selvfølgelig lavet med den kære OrlaOg så er det samtidig lavet i grillen. ) Jaja, og I kan tro det var noget der vakte gemalens interesse lidt mere, da han kom hjem og så, at fruen havde været igang med at kokkerere i hans elskede legetøj
Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
) De par brød jeg indtil nu har lavet med melsorterne her, har været "lyse" brød, så denne gang skulle det altså også afprøves i noget lidt mørkere brød - nemlig rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.