Det flotteste mandelbrød kom lige pludselig ud af min ovn. Derfor måtte der gribes til mandlerne, som heldigvis altid har det godt - derfor blev det til et mandelbrød med stødt fennikel i stedet for et valnøddebrød med fennikelfrø
Disse lækre mandelbrød ligner måske frikadeller, men det er de bestemt ikke. Jeg bager mandelbrødene på en slip-letpande, og bruger derfor ikke fedtstof, men brug gerne lidt kokosolie/margarine til at stege i, hvis din pande driller
Valnøddebrød/Mandelbrød 1 stkEt brød indeholder 54 propoints40 gram valnøddekerner eller mandler25 gram gær2 ½ dl vand1 spsk olie½ tsk salt7 dl hvedemelHvis man bruger valnøddekerne skal de koges et pa minutter, afkøles og hakkes. Mandelbrød Valnøddebrød 40 gram valnøddekerner
Det var super hyggeligt, og da vi kom ned igen kunne jeg endda konkludere på min dej, der var sat over til mandelbrød med fennikel, at vi godt nok havde været deroppe et stykke tid, for viskestykket havde i hvert fald hævet sig en del over skålen
Jeg gav mig selv fornøjelsen af at bage dette lækre mandelbrød i weekenden, hvor jeg havde lyst til et stykke med sødt på – og til at overraske min mor med et brød til hende
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.