J. e. g. h. o. l. d. r. m. t. a. f. v. s. k. …. n. i. ,. ø. æ. O. p. j. N. c. G. b. y. u. P. (. ). 2. 1. 5. ½. å. 3. ¼. K. x. L. V. I. 6. -. 9. 0. T. D. –. Æ
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Serveres med groft brød. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen
Derfor blev det altså tid til en gang hvide asparges med pocheret ægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det let med en gaffel. Nuttolene er et vegansk alternativ til kød og indeholder ikke æg, gluten, mælk eller soya
Varm suppen igennem, og servér medæg, citronmelisse og naanbrød. Kom jordskokkerne i gryden sammen med karrypasta og bouillon, og lad det simre under låg, til jordskokkerne er møre – ca
Slå et æg ud i kop og kom ægget i det "hvirvlende" vand og saml ægget lige så stille med skeen. Start med at kog en gryde med vand og kom en lille sjat eddike og lidt salt i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.