Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tognoget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Frikadeller med pocheret grønkål, citron ogpeberrod. koriander, frisk kværnet peber, løg og fint revet hvidløg tilsættes – en lille delle steges af og farsen smages, om nødvendigt, til yderligere til med salt og peber
D. a. v. i. r. b. o. g. f. e. n. d. ,. s. k. u. l. m. h. t. æ. ø. y. p. c. z. å. ½. j. N. J. ). O. S. (. 2. 1. H. K. G. F. B. -. V. P. A. L. E. M. 0. %. Ø. ) g
Anret nedenstående salat i skåle toppet med gravad laks ogpeberrodsdressing. Her styrer chefkokken Boris Bueno den gamle "madame" med sikker hånd og godt køkkenhåndværk
Salaten er perfekt, enkel og hurtigt tilbehør til al slags kød - men jeg synes, at den kommer bedst til sin ret sammen med en god gammeldags hakkebøf med bløde løg og brun sauce
Og kan man skyde simremads-sæsonen bedre i gang end med en omgang Osso Buco på helt klassisk maner. Osso Buco med gremolata og kartoffelmos medpeberrod
Rør æg med creme fraiche, peberrod, salt og peber. Træk det ene stykke bagepapir af og vend det andet med den udrullede mørdej nedad henover en smurt tærteform ca
revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen medyoghurtenog kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
Pynt med avocado, valnødder og citronmelisse. Rør dressingen sammen og dryp det over det anrettet fisk, lige inden servereing (hvis dressingen kommes på fisken for længe før serveringen, så vil limen koldkoge fisken, hvilket ikke er meningen)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.