Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Du så måske billedet på Instagram, men jeg havde dækket op med et tæppe på gulvet, sådan lidt indendørs picnic-agtigt, da jeg stadig ikke har fået sat et spisebord og stole op endnu
Så blev det tid til en dejlig, let krydret marokkanskkyllingeretmed couscous. Retten er overhovedet ikke stærkt, den har bare en dejlig smag af kanel, bouillon og spidskommen, og så passer det super godt med de 'fluffy' couscous, kyllingen, persillen og de sprøde ristede mandler
Marokkanskkyllingmedrosiner. Marokkanskkyllingog couscous. Server salaten til aftensmaden som tilbehør til kød eller kylling, sammen med hjemmebagte fladbrød eller alene til frokost
Gnid revet citronskal ind i kyllingenog krydr med salt og peber. En lidt anden måde at servere en nem omgang kylling på en helt almindelig hverdagsaften
Læg kyllingen i et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber. Så tidsforbruget nævnt ovenfor, og opskriften nedenfor er kun på kyllingedelen
Jeg valgte dog at blande kylling i, for lige at give retten lidt mere tyngde i forhold til at servere den som aftensmad - men spiste den dagen efter til frokost uden kylling
Æ. g. e. m. u. f. i. n. s. d. k. y. l. ,. p. a. t. o. r. L. v. D. j. E. b. å. ø. 1. 0. æ. 2. h. *. (. ). 3. /. H. U. S. K. c. -. 8. ". O. x. A. G. w. d g
Marokkanskkyllingog couscous. Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.