Bland kartoffel-indmadenmed hytteost, sennep, forårsløg, persille og godt med salt og peber. Halver kartoflerne på den bredeste led og skrab forsigtigt kartoffel-indmaden ud uden at lave hul i skrællen
Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Noget med masser af smag”, og vi endte derfor med denne varmende, ryd-køleskabet gryde, der kom til at smage ret godt – hvis vi altså selv skal sige det Derfor bliver jeg nødt til at dele den med jer i dag
I stedet for masser af olie og friture har jeg dog bagt dem i ovnen, hvilket giver en mere brød-lignende pakke i forhold til en sprød frituredej, men det smager nu stadig super godt
Jeg krydser fingre for, at det bliver lidt senere imorgen tidlig - man har vel lov, at håbe. I aften har vi fået lækre souvlaki spyd med svinemørbrad, hvilket egentligt er lidt synd at bruge så "fin" en udskæring til spyd
Ovnbagtekartofler skåret i både og rødkålsalat med frugt og mandler. Skræl kartoflerne, skær dem i både, læg dem i en bradepande med bagepapir og fordel lidt olie over
Kartofler og løg pensles nu med olie og lægges i dit fad rundt om farsbrødet. Der er mange takes på farsbrød, men det tog mig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede
I mens gør du dine asperges klar og ligger dem på panden med en klat smør - du kan sagtens stege dem uden smør, men det er altså lækkert at de får den svage smag af smørret
Hvis du er i tvivl, så prik til kartoflernemed en kniv. Det var oprindeligt ikke et planlagt indlæg til bloggen, men det smagte simpelthen så lækkert og var så nem at lave, at jeg blev nødt til at dele den med jer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.