O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppemed masser af fyld. Det er ikke vigtigt at fyldet er varmt, så det kan laves i forvejen ogsuppen skal bare være varm
Server med forårsløg og et stykke godt brød. Det syntes jeg ofte er problemet medsupper, at man bliver hurtig mæt, men det holder kun i kort tid – det er ikke et problem her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.