i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Smør et ildfastfad. over ogfarsfadet bages derefter færdigt. Men i dag får Iopskriften på en dejligvinterretmed gode vintergrønsager som porrer ogkartofler
Udover perlebyg er bygottoen lavet med græskar, der giver en sødlig smag og cremethed til grøden. Med det mener jeg, at det er et stykke tidsiden, jeg har fået hjemmelavet mad, der smagte så godt som denne skålfuld af efterårsvarme bygotto
Er du ude inogetmed LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartoflerog brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimplemed hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter ogbliver sprød i ovnen
Skyl kartoflerneog læg dem på et stort stykke bagepapiri et ovnfast fad. Drys med de hakkede krydderurter og salt, læg smørklatten ved og pak bagepapiret godt sammen om kartoflerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.