salt og peber. Men det gør bestemt ikke burgere ringere. salt og peber. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 2) Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg bøfferne på den. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg
Nogle er lidt forsigtige med det, fordi nitrat i i mave og tarm miljø kan omdannes til nitrit som igen kan omdannes til nitrosaminer, der kan være kræftfremkaldende
Jeg fjernede de søde smagsgivere og vips. Endnu en af yndlingsspiserne her i huset er burgere. Så endte det med noget der egnede sig fortrinligt til burgerboller
Den anden dag fik vi burgere, da jeg købte nogle lækre grove burgerboller i ABC. Tommi lavede bøfferne efter en opskrift fra min "Middag med Jamie"-bog
Vi grillede lækre bøffer på grillen og lavede hjemmelavet guacamole af fantastiske store ogmodne avocadoer, man desværre sjældent finder magen til i de danske supermarkeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.