et lille kort ved, hvorpå en beskrivelse af æggets indhold er beskrevet. - og ikke havregrynskugler som vi ellers kender demNææææh du, for nu hvor der jo er påske, så går det jo ikke, bare at trille massen til kugler
Bacon og æg er en meget velkendt morgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
Her er en nem og hurtig opskrift påæg i portobellosvampe bagt i ovnen. Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
Ingredienserne har man altid på køl og retten kan varieres i det uendelige. Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidne æg’. Trods navnet, smager det utrolig lækkert og passer perfekt sammen med lidt sprødt bacon og et stykke smørristet rugbrød påpåskebordet
Lad alting ligge på bordet et par timer, før du går i gang, så det har samme temperatur. Det er så skønt at have en fed, hjemmelavet mayonnaise i køleskabet - men det er også en af de ting, som kan være lidt for nemme at få til at skille, når man laver det
S. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. l. t. ,. E. L. K. R. j. g. æ. f. i. n. D. y. N. v. p. b. F. Æ. ø. -. I. C. c. O. 1. 2. /. M. (. ). P. B. 5. 8. V. J. 0. H. A. e l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.