I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. a. v. d. n. u. r. o. s. t. m. b. h. ø. k. -. ,. M. f. y. p. D. å. æ. G. 3. 4. 5. 0. 1. /. j. c. F. S. 2. K. A. H. R. 6. 7. 8. L
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. a. l. t. r. k. u. d. f. m. g. ,. o. j. p. æ. h. v. M. ø. G. b. y. K. H. R. 2. 5. 0. ½. 1. å. c. F. S. 7
Kom medistereni en gryde med koldt vand, så det dækker, og kom laurbær, pillet løg og peberkorn i. Skræl kartoflerne, kom dem i en gryde med salt og vand, og kog dem møre
Det er nærmest en klassiker, og her har gulerødderne fået en dressingmedingefær og spidskommen, der passer godt til de søde rosiner og rødder – og giver salaten et strejf af Østen
Jeg har taget en del inspirationmed hjem og kom samtidigti tanke om, at jeg fuldstændig har glemt at dele denne lækre opskrift på marrokansk gulerodssalatmed jer, som jeg har lavet med søde Katharina fra BeetrootBakery
Så aftenens menu hedder Gulerødder, Rødbeder og Rosenkål iovnen, medlinsesalat og humus. Rødbederne skal have lidt længere tidiovnen, end de andre ting, så hvis de bliver skåret lidt tyndt, passer det hele sammen
græskarkerner ristet på en tør pandeSkræl æblet og skær det i tynde små skiver, og kom det i en skål medcitronsaftenmed det samme for at undgå de bliver brune
Medister. Steg den i halv smør og halv oliei ca. Gem vandet til at lave sauce af. Medister4 laurbærblade10 salvie blade6 hele peberkorn1/2 boullionPrik nogle huller imedisterenmed en gaffel, sådan skindetikke sprænger når den koges eller steges. Kog medistereni vand i 10 minutter sammen med krydderurterne og boullion, hvorefter den køles af. 10 minutter på hver side. 10 salvie. 1/2 boullion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.