En gryderet med fokus på grønt, mensvi venter på friske grønne sager. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Han kan nemlig ikke fordrage den grønne sag, så derfor får jeg kun broccoli når vi spiser hos andre. Det var der heldigvis råd for – og det råd hedder bacon
Den ene havde jeg en klar idé til, men hun ville også gerne at der var en kage som min lille ægge-allergiske niece kunne spise, så det blev en cheesecake
Du kan også lave dem i papirsforme, hvis du ønsker det. vindruekerneolie. vindruekerneolie4 dl. fiber flakes (jeg brugte økologiske branflakes fra levevis)150 g
Ælt ikke for meget, men kun lige til det er en samlet masse (for meget æltning kan give hårde og tætte scones, og vivil gerne have dem lette og luftig)
- og en masse sprøde valnødderFor med alle de skønne æbler, som diverse æbletræer i danmark pryder deres krone med lige for tiden, så er det altså med at få dem brugt - alt andet vil jo være en skam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.