Mexikansk chokolade budding/creme
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg valgte dog at servere den med frisk frugt - ananas, jordbær og kakifrugt skåret i tern og dragefrugt som pynt.
  • Til 5 personer
  • 3½ dl letmælk
  • 1½ dl fløde
  • 1 tsk vanille
  • 1 dl rørsukker
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk pulveriseret pulverkaffe
  • ½ tsk salt
  • 100 g mørk hakket chokolade
  • 5 æggeblommer
  • Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med vanille, rørsukker, kanel, kaffepulver og salt.
  • Varm det langsomt op og rør i det med jævne mellemrum.
  • Når sukkeret er opløst, tilsættes chokoladen og der rørers i gryden indtil chokoladen er smeltet, og massen er ensartet.
  • Hæld den flydende chokolademasse over i en skål og sæt den i køleskabet.
  • Når chokolademassen er helt afkølet, piskes æggeblommerne i.
  • Hæld derefter massen gennem en sigte og fyld dernæst fem små skåle med den siede chokolademasse. Stil skålene i en dyb bradepande og fyld kogende vand i bradepanden, indtil vandet når halvvejs op ad skålene.
  • Stil bradepanden i ovnen ved 150 grader og lad chokoladecremen bage i 30-45 minutter.
  • Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.