Microovnskage m. banan og marcipan. Heldigvis har jeg fået øjnene op for microovnskagen. Desværre havde jeg ikke ingredienserne hjemme til at lave en af bloggens allerede eksisterende opskrifter, så der måtte elsperimenteres med noget nyt
Skær toppen af æblerneog udhul dem, så kernehuset fjernes samt ca. Vi har stadig en pæn mængde æbler fra træerne liggende i værkstedet, så Tommi hentede to imens jeg rørte lidt fyld sammen
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æblerog marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
De sprøde og knasende æbler er rigtig spændende i en æbleskive, men hvis man ikke et til æbler med lidt bid i så kan man koge dem før de kommes i æbleskiverne
En blød og lækker, svampet kage med revne æblerog revet marcipan. Bondemanden var lige kommet ind fra fyrrummet med de aller-, allersidste af vores Belle de Boskoop æbler, så der måtte æbler i
Det blev til nogle utrolig lækre kanel-marcipan-æble snegle med masser af det lækre "snav" i midten. Så jeg lavede en lækker hvid, blød dej og satte den til hævning
I mit barndomshjem havde vi ogsåæbletræer i haven. Lige ude foran vores køkkenvindue står der to store skønne æbletræer, der bærer de dejligste æbler hvert efterår
Svampet Pære/æble kage med makron og kanel. Pisk smør, vaniljesukker og sukker luftig. Dejlig svampet kage med lækre æbleog pærestykker vendt i lidt kanel, makron på toppen der flyder ud som var det en brunsviger
Skær æblerne i både og fjern kernehus og skrald. Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick
Jeg elsker at have gæster og lave noget lækkert til dem, og denne æble cheesecake med crumble serverede jeg sammen med fødselsdagsboller og kaffe en masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.