Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Jeg elsker at lave røsti med millionbøf, men sig det nu ikke til nogen 500 g kartofler – gerne melede og gerne store, især hvis du skal rive dem manuelt
Brændende kærlighed – En følelse som man kan nære til en anden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller en langtidsblomstrende stueplante
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
"En gang imellem må man gerne gøre det lidt nemt for sig selv. ". Jeg satser på, at den her opskrift bliver god, for det er simpelthen bare en idé, jeg har skabt i mit hoved uden nærmere eftertanke
Steg baconen til den stadig er blød. Sæt risene over. Skær brystfileterne i små små stykker. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Share0TweetPin00shares. Flødesauce kan nogen gange være en fed omgang, men i denne opskrift er citronsaft altafgørende for at gøre retten let og give den en mild smag af citron
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.