Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
Vi havde nogle forårsløg som trængte til at blive brugt og sammen med en rød peberfrugt og friske basilikumblade så gav det en rigtig god smag og ikke mindst farvespil til den gule karryfarve
Første gang vi fik lige netop denne ret var hjemme hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde lavet denne lækre gryderet
D. e. f. l. s. t. c. u. r. y. v. i. n. d. k. o. g. b. ø. p. å. a. h. ,. m. æ. E. J. A. F. x. B. -. j. C. K. 2. I. 5. 0. %. 1. 6. (. ). ½. L. H. 3. T. 4. S. 7
Iblandbroccoli-spinatblandingen og lad det småkoge ved svag varme i 10-15minutter. Giv det en tur med blenderen og stil til side, mens der gøres klar tilsautering
20 minutter + kikærterne i blød natten over. 80-120 minutter alt efter tålmodighed. Når det er boblet sammen og dufter fantastisk, så smider du løgene på og lader det simre ved jævn varme i 5-6 minutter. Kikærterne koges næsten møre – det ta’r omkring 35 minutter. 15 minutter inden curry’en skal på bordet smider du kikærterne i. Og 5 minutter inden tilsætte 2 dl
Tilsæt kokosmælk, kartofler, grøntsagsboullion og lad det simre under låg i 15 minutter. Smelt kokossmør i en sauté pande, tilsæt derefter løg, gulerødder og gul karrypasta Lad det simre en smule og nyd duften der spreder sig i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.