Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
P. L. O. S. å. p. o. e. d. j. g. i. n. b. l. a. f. t. r. æ. u. s. H. I. D. m. ,. k. h. v. y. J. N. û. ø. ". (. -. ). R. é. E. 2. 8. 5. 6. T. Æ. 1. K. B. c. G. U. F. V. M
Det er utroligt, men disse ingredienser KAN blive til noget der minder (lidt) om kager. Det er jo ikke altid at opskrifter bliver toplækre i første forsøg, men disse her blev ret gode hvis jeg selv skal sige det
I weekenden havde jeg sy-dag sammen med min mor. Men heldigvis er min mor en god hjælp at have i baghånden, hun har styr på det hele og lærer mig tingene i små portioner af gangen, så bliver det ved med at være sjovt
Jeg viste også at underarmene mine mest sannsynlig ikke ville likt å kjøre de 2 dager på rad, så jeg valgte heller å gå all in. 13-min. 30 var tiden igjen og pulsen min var vel i 200, så jeg måtte vente leeenge før jeg startet
fitnesskine | Personal Trainer and fitness athlete
L. i. d. t. o. v. e. r. 2. u. g. s. f. b. l. m. p. k. n. h. a. D. j. ,. æ. J. å. B. y. E. G. R. S. Å. A. ). K. ø. c. 1. 5. 7. 8. 4. 6. F. -. H. P. O. T. M. ) L
Min søde kollega som er pæredansk, men født i Pakistan har en smuk smuk datter som blev student i sommers og som spurgte om jeg ville lave en studenterhue-kage og det ville jeg rigtig gerne, for det har jeg gået og tænkt på og har set mange flotte eksempler på
Bag i 25 min ved 190 grader. Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Jeg har gjort mig lidt i kyskager på det sidste og har lavet disse fine prinsesse kyskager, som jeg havde med hjem til min søster da hun havde fødselsdag
N. u. k. o. m. e. r. d. t. s. i. n. l. æ. g. ,. j. a. p. å. f. h. b. M. v. -. L. ø. D. S. O. c. y. (. ). J. E. G. K. R. T. H. A. I. F. B. 7. 8. 5. 0. 2. 1. /. 4. 3. V. C. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.