The post Påskesalat med spidskål, rejerogærter appeared first on Glutenfri Start. Bland alle ingredienserne i en skål og smag salaten til med salt og peber
En spinatroulade med fyld af rejerog røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Senere blev det muligt at købe flækkede ærter som gjorde at det blev lidt hurtigere, og i dag kan du jo købe gule ærter som færdigret til at varme eller som et pulver du rører op med vand eller bouillon ogkoger i kort tid
Smag til med salt og peber. Når ærterne er møre, blendes retten med en stavblender. Jeg lavede med vilje en stor portion, da jeg tænker resterne kan bruges til at eksperimentere lidt med i de kommende dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.