Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Jeg er kommet godt fra start med at skære og lægge op. Jeg har længe kigget beundrende på de fine patchwork tæpper der bliver lavet rundt omkring i blogland, specielt dem af retrostof
Bland citronskal med persille og salvie og hæld halvdelen i retten. Svinekæber er noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Den første gang jeg skulle stifte bekendskab medsvinekæber. Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppetmed på bølgen, og efter at have prøvetdet – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
På kontoret havde jeg i forbindelse medet internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i etpar minutter. Server de braiserede svinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
For bare etpar år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulled pork) er det nu blevetret dyrt
Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men detforetrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.