Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Et par skefulde remoulade serveres til et par lune fiskefrikadellerog et stykke rugbrød med smør. Da jeg har torskefiletter og en smule varmrøget laks i fryseren er det jo en smal sag, at få fremtryllet frikadeller
Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv. Jeg starter året og uka med hjemmelaget grønnsaksgrateng
Jeg elsker simpelten denne her version af pizza, og så ligger den ikke ligeså tungt i maven, som almindelig pizza, eftersom melet er erstattet af blomkål
Beklæd et stort ildfast fad med bagepapir og bland blomkål, kikærter og karryolien godt sammen deri og sørg for at fordele det godt ud på fadet, så det så vidt som muligt ikke ligger i lag
Afhængig af sæson kan du også være heldig at finde orange eller lilla blomkål, hvilket giver en smuk farve, bruger du farvet blomkål, kan du undlade gurkemeje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.