Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Det er jo ikke hver aften man har tid (eller lyst) til at stå i køkkenet og snitte grøntsager i flere dage, hvilket primært er min motivation til at planlægge min mad i flere dage frem
¼ - ½ vaniljestang. Men måske var det nu meget godt, da min vilje og selvdisciplin i forhold til portionsbegrænsning kunne ligge et meget lille sted … Velbekomme
I dette tilfældeen kylling. Jeg er netop startet på mit nye studie og er derfor ret optaget af hvordan man kan spare penge, uden at gå for meget på kompromis med smag og kvalitet
Rul kyllingebrystet stramt op i film tilen "pølse". Alle smider vel for gamle grøntsager ud, men hvis man overvejer nogle grundelementer i en uges madplan, kan man undgå en masse fråds
- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder engod kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
Tapas-lignendetallerken [. Tilberedningstid. Chorizo i rødvin med krydrede kikærter – og så sneg der sig enitaliener ind i selskab med endnuen spanier i form af lidt parmesan med Miel de Cana
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.