Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner. Så i stedet for den fede tunge traditionelle kartoffelsalat, så er dette absolut min nye yndlings
Kartoffelsalat1 kg kartofler 3 spsk hvidvinseddike6 spsk olivenoliesalt og peber4 spsk kapers1 bundt bredbladet persille2 rødløg skåret i fine bådeSkyl kartoflerne og skær dem i både, hvis de er for store til at være hele
Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers. Kartoffelsalat med Rødløg og Sennepsdressing til 3 personer
Skær hvidløget i lidt mindre stykker, og kværn det i en morter til en ensartet pasta. En af disse lejligheder er, når den her kartoffelsalat kommer på bordet
Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Vi spiste kartoffelsalaten til grillede økologiske pølser fra det økologiske landbrug Johannesminde. Der er intet som nyopgravede kogte kartofler og vi laver altid lidt ekstra til en kartoffelmad eller som idag til en portion kold kartoffelsalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.