i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. d. l. g. m. o. r. e. n. ,. j. a. u. ø. k. p. b. v. W. t. y. s. æ. h. D. f. å. c. w. S. /. E. ". O. 6. C. 1. 8. 2. 0. 5. 3. -. 4. R
De flyder en del ud, så jeg havde kun firecookies pr. Af nød mere end lyst. I dag er det overskyet og jeg har lavet en forkert bevægelse af en slags, så jeg kan knapt mærke min ryg i smerte… Øv en kontrast
Efter forhævningen af dejen rulles den ud på et meldrysset bord og flyttes over i en bradepande. Kagen smager bedst nybagt, men spiser du af den i nogle dage, så zap ligedit stykke kort tidimikroovnen, så remoncen bliverlidt lun og let flydendeigen
Boller med surdej, Tidsforbrug. Det er nogle dejligtkraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Efter en tur i sneen er det rart at komme ind og varme sig over en dejlig suppe. Som oven i købet er spækket med vitaminer, så vi holder influenza på afstand
For os er specielt weekenderne lig med morgenhygge med sterainlys, kaffe og hjemmebagte boller. Vi bruger næsten altid denne grundopskrift på de nemmeste og bedste koldhævede boller og supplere så med forskelligeingredienser
Jeg er nemliglige droppet ud af mitstudie – jeg var ved at læse en kandidatuddannelse på RoskildeUniversitet ovenpå min globale professionsbacheloriernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol og var lige begyndt på andet ud af fire semestre – så jeg er blevet “delvist” arbejdsløs, udover lidtkirkesang og måske et enkelt madlavningshold (hvis nogen skulle have lysttil at deltage er der stadigledige pladser, men så skal man også skynde sig )
Jeg havde lysttil en ny suppe og da jeg elsker asparges blev det det. En af de (eneste) gode ting ved at sneen fortsætter er, at man stadig kan lave lækre, cremede supper Den her fikvifor et par uger siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.