Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
J. e. g. h. a. r. s. å. d. n. l. y. t. i. v. m. f. o. M. k. j. b. ,. æ. u. S. c. I. p. ø. P. D. F. (. 2. 8. ). 3. 5. 0. 1. ½. 4. L. E. -. R. H. 7. B. T. K. V. . A. C. ". Å. N
Steg de farserede porre på panden i margarine eller lign. Brun sovs til de farserede porre. Her på billedet har jeg så serveret mine farserede porre med kogte kartofler, dampet broccoli blanding og den brune sovs
Her i huset er vi tossede med Thai mad. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.