De vil helt sikkert også være lækre som pålæg på ristet rugbrød eller i en sandwich. Herefter er de toppet med en skive gedeost, lidt honningog frisk rosmarin, inden de bages en smule mere, så gedeosten smelter og bliver let gylden
Fyld andenmed æbler, svesker og appelsin og luk den med et par kødnåle. Jeg synes ikke fjerkræ vinder noget ved at trække, som man ellers gør med oksekød, jeg synes bare skindet bliver slattent, så jeg skærer og serverer den med det samme
Rens, skræl og skær alle grøntsagerne - løg, gulerødder, persillerødder, selleri og kartofler ogbland det i et ovnfast fad med hvidl��g, chili,olie, salt og peber
J. a. e. g. k. ø. b. t. j. o. n. d. i. l. M. r. s. A. f. E. 3. å. ,. m. v. h. p. S. u. &. T. I. -. y. N. D. W. G. O. 2. 0. B. R. H. w. (. ). æ. K. 5. L. c. 1. V. P. C. ½. Æ. %. 9. 7. 6. 8. /. #. F. Y. f g
J. e. g. v. a. r. j. o. t. i. d. l. p. å. u. n. R. m. 1. 0. f. b. s. k. D. ø. y. æ. O. 4. H. ,. 2. 5. (. ). ½. h. c. T. V. P. ”. G. N. 7. B. z. M. E. -. A. a g
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.