D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Grøntsagerne og persillen sauteres en stund under omrøring. Til aften blev det tid til Moules Mariniéres, en fransk bistroklassikker, som vi begge elsker
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade
D. e. r. h. a. v. æ. t. S. o. m. -. s. i. l. n. d. p. å. J. g. f. ø. y. u. j. B. M. c. ,. b. ). k. V. (. &. I. é. P. 2. 1. /. 4. G. 5. 3. 8. %. F. E. N. H. K. *. T
I en suppegryde sauteres grøntsager og halvdelen af persillen. Derfor blev vi hurtig enige om, at vi sagtens kunne klare en omgang Moules til aftensmaden
Hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet. Den anden dag bagte Jesper og vores egen lille køkkenhjælper, Esther hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet, og Gud hvor de smagte himmelsk
Det her er en super lækker dessert, hvis man er vild med chokolade. Fornemmelsen af den flydende varme chokolade sammen med kage, mmmmmm en meget sanselig oplevelse
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Hæld væden fra muslingerne op i en blender sammen med Rondelé, og blend til en homogen suppe/sauce. Hæld saucen ud over muslingerne i gryden og vend det hele godt rundt
Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin. Lag en liten krydderball ved å legge knust hvitløkfedd sammen med timian, persille, pepperkorn og laubærblad i et lite tørkle eller bomullsklut
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Mener du ikke coq au vin. Nej, Ko au Vin. Lørdagens langsomme simreret var nemlig lavet med stort set de samme ingredienser som coq au vin – bare med oksebov i stedet for kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.