Ha over grovhakket løk oghvitløk. Bruk en potetmoser eller gaffel mos dem grovt. Hvisikke sausen dekker lammeskanken helt, kan du gjerne snu dem noen ganger i løpet av steketiden
Så i dag står menuen på grovtærte med porre, soltørrede tomatogskinke. Derefter blander du æg, mælk, hvidløg, soltørrede tomaterogskinkei en anden skål
De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan ogfriteredesalvieblade. Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre
Denne ret er en rigtigdejlig tung efterårstingog nem at lave i store portionertil mange mennesker ogsamtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tidtil at passe sig selv
Det gør den dejliggrovog knasende ogikkemindst en del sundere end smør-versionen. Og det er vistikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskelligeversionerog kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemost ogæblecideredikke, men kan helt sikkertogså gøres frankofil med hvidvin, urter ogtomater
- en sund ogfiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Den var luftig, nærmest sej på den gode måde oggrov uden at virke alt for fuldkornssund. En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester ogtingtil madpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigtogtidenligeså
Læg først lidt salat på brødet, ogsmid så et par tomatskiver på sammen med lidt løg. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. å. l. æ. v. h. u. y. m. S. B. ,. ø. H. D. j. b. c. G. R. 1. 6. 5. 0. 2. 3. (. ). ½. F. T. Æ. 4
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.