Mozzarella i gylden karet, varme polentaboller med sultanarosiner og rosmarin, friterede kapersbær, spyd med cocktailtomater og mozzarella og Aperol Spritze

Ingredienser

  • 8-10 personer.
  • 30 cocktailtomater
  • 3 mozzarellaer
  • Frisk basilikum
  • 3 spsk balsamico
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Ingredienser, mozzarella i gylden karet
  • 20 skiver toastbrød uden skorpe
  • 1 glas ansjoser i olie
  • 2 mozzarellaer
  • 6 æg
  • Smagsneutral olie
  • 6-8 skiver parmaskinke
  • 20 små rosmarinkviste
  • Ingredienser, polentaboller
  • 600 g polenta
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g sultanarosiner
  • 1/2 liter vand
  • 1 spsk friskhakket rosmarin
  • 2 spsk honning

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.