Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel). 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformeneog der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)
Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Marcipanmuffinsmed chokoladestykker og æble, toppet med kanel og hakkede mandler på toppen. Drys kanel på de seks muffinsog top til sidst med grofthakkede mandler
Fordel marcipanternene på dejen og derefter rabarberstykkerne. Det er tid til rabarber, som lige nu så herligt dukker op i både haver og i supermarkedet
Vend rabarber skiverne i lidt sukker og stik dem ned i dejen i formene. Rør smør og sukker luftigt. Bland de tørre ingredienser sammen og rør ned i dejen
Serveres med en klat god creme fraiche. Tilsæt marcipanen. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Bland mel, bagepulver, salt og vanillesukker og sigt det i dejen, vend det forsigtigt i, til dejen er ensartet
Rabarbermuffinsmed mørk chokolade. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarberog en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.