Mug cake med chokolade: Sukker- og glutenfri, selvfølgelig!
Madfidusen | Do you love food?
Madfidusen | Do you love food?
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mug Cake
  • (1 kop)
  • 1 spsk Sukrin Gold
  • 1 knsp vaniliepulver
  • 1 tsk kokosmel
  • 1 spsk mandelmel
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk mælk
  • 1 lille stk. 70% chokolade
  • Alle ingredienser, undtagen chokoladen, hældes i en kop og piskes godt sammen
  • Knæk chokoladen i mindre stykker og chokoladestykkerne ud i dejen
  • Sæt koppen i microbølgeovnen og (her bliver det lidt tricky) sæt temperaturen på høj varme
  • Giv den 1½ minut – er den ikke færdig (stik i den med en strikkepind) så giv den 30 sek. mere, men pas på den ikke får for meget! (min var færdig efter 90 sekunder)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.