Smag til med salt og peber. Brun rosenkålen af i fedtet og tilføj derefter baconen. Måske er det bacon effekten - tilføj baconog alle grøntsager smager godt
Hvorfor er det at størstedelen af Danmarks befolkning danner fællesfront mod disse helt uskyldige fødevarer men samtidig propper sig med leverpostej, hvidkål og diverse eksotiske krydderier
Jeg så Gordon Ramsey lave noget lignende forleden og var nødt til at forsøge mig med det. Når baconen er næsten færdig hældes de drænede rosenkål i og smør og peber hældes ved
Smid baconog løg tilbage deri sammen med hvidvin. Af panden med dem, lidt ny olie på, og så skal rosenkålene, som skal være delt i hele blade, på ganske kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed og flotte grønne farve, men alligevel lige bliver lidt møre
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu
Altså en opskrift medrosenkål på bloggen. Jeg ved ikke med jer, men efter sådan et par uger med julemad, så har jeg lyst til noget mere frisk og sprødt
H. e. r. i. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P. D. ". M. /. w. 2. 0. 1. J. V. I. L. (. G. ). 5. 4. 7. 3. %. S. O. B. 8. x. T
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
M. u. s. l. i. n. g. e. r. o. b. v. f. a. t. p. h. -. m. d. ,. k. å. N. ø. æ. V. H. 1. 0. D. F. q. O. y. j. (. 4. ). 5. 2. 3. /. S. L. c. è. R. T. 6. 7. K. 8. 9. å l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.