Blandede salater (omkring 100 g). Et sikkert tegn på foråret og sommerens komme er, at jeg bliver bidt af at afprøve og kreere lækre salater i alle afskygninger og variationer
Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. familie og jeg fik smagt dem, blev vi enige om, at de nok mindede mere om mysli snacks end cookies
Kom en skefuld honning på af gangen og lad det smelte sammen medmysliblandingen. På sådan en skøn lørdagmorgen med solskin ind af vinduerne og en dejlig lang weekend/påskeferie foran sig, må man da gerne blive forkælet lidt
Afkøl myslien. Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. Rist myslien i 30 minutter i ovnen. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
sukker og blandede sammen med vaniljekorn. Så er det føste morgen med LCHF morgenmad. Så ind mellem havearbejde og afslapning i solen, fik jeg i går lavet LCHF Mysli, som den næste uge kommer til at toppe min vante skyr
Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn medmysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
I sidste uge havde min mor købt en bakke med lækker lækker mysli fra Løgismose. Der er derfor både være til Oskars frokost, men det er nu altså også skønt med en omgang lun leverpostej til frokost i en weekend
Marinaden hældes over havregryn og nødder og fordeles med hænderne. Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet
Forleden lavede jeg en ny omgang mysli og denne gang med havreklid. Det er næsten altid forskellige råvarer der kommer i vores mysli men fremgangsmåden er altid den samme
Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne. Mangler du noget til lige af pifte din salat op med eller elsker du bare søde og stærke sager, så er det her lige det du søger
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.