Derfor varierer jeg minedaglige havregryn med mysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Fordel cremen ovenpå cirklerne af ristet rugbrød. Brug en udstikker på ca. Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidtolivenolie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. H. j. e. m. l. a. v. t. y. s. r. u. n. d. o. g. b. M. k. h. J. ø. ,. f. D. å. c. 3. -. 4. p. S. æ. 2. 5. 0. 1. 6
Tag myslien ud, og bland den hurtigt, så du sikrer, at den bliverristet jævnt. Tanken var at tilsætteristet, blendet rugbrød - og det vistesig at være en overraskende god idé
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Nu er vimidti kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Rugbrødssandwichen er fyldt med friskspinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen og ristetiparisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
Facebook PinterestPrintEmail. Håber i har haft en rigtig god weekend. Den har jo både stået på grandprix og grammy awards, så mon ikke nogle af os har hygget lidt med noget snoller
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft. Hyldeblomst er indbegrebet af sommer, og jeg var for et par uger siden på rov efter hyldeblomster, inden de afblomstrede
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. S. å. e. r. d. t. v. a. æ. g. n. l. j. h. m. y. b. o. s. f. H. u. V. k. p. ,. ø. C. c. 1. 2. 0. -. 3. 6. 5. 4. D. 7. 9
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. v. g. t. a. r. o. p. s. k. f. d. j. h. L. u. l. ø. ,. m. J. æ. b. y. å. (. ). R. 1. ½. K. 2. 0. –. S. O. c. 4. -. 5
Nu er vimidti kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.