Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig
Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Til en sandwich eller et pitabrød hører en god dressing, som smager af noget. Denne dressing er ret god, og den fungerer fint som et sundere alternativ til den traditionelle oliedressing eller pesto
I det sekund jeg fik fri, kom de. Sammen med sukkertrangen kom faktisk også en shoppetrang. Jeg valgte dog ikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært
I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. Meget mere om det senere. Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Alt i alt en super sund urt, som mange urtehaver bugner af allerede nu. Persille har et meget højt indhold af C-vitaminer og en god egenskab til at bekæmpe inflammation med sine stærke antioxidanter
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. , det vil sige, at dejen bliver mere fast og kompakt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidt af et mareridt. Jeg foretrækker at gøre så meget klart på forhånd som muligt, så man ikke midt i det hele skal finde elpisker frem, bageplader med bagepapir osv
Hak æblet fintVarm panden op og kom honningen herpå. Mandagens menu stod på persille/oregano-paneret kyllingestykker på bund af honningglaserede gulerødder med hakket æble
I må nok hellere få af vide om mig, her på et tidligt tidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidt atypisk, i forhold til de mennesker, man normalt vis ville sammenligne mig med (piger på min egen alder)) meget tit bliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Opskriften er Jane Faerbers, og har du endnu ikke prøvet den, kommer opskriften her
P. å. e. n. a. f. d. j. l. i. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L. 5. Æ. S. B. '. U. ) l
Efter nytår besluttede jeg at ligge min kost om. LCHF har jeg før læst om og før eksperimenteret med, og det er en måde at spise på der tiltaler mig meget
Nu gælder det bare om at holde fast og komme ud et par gange i ugen. Selvom risengrød så småt er begyndt sin udfasning herhjemme har jeg i noget tid haft lyst til klatkager og synes det var en meget god selvforkælelse efter en skøn løbetur
Jeg er vild med ideen om fyldte ting. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.